Hej alla som älskar Garvik camping!

Det är kallt ,det snöar men solen skiner och det ser ut som vår i alla fall. Beviset på det är att maken har förflyttat sig ut tiil Kronbloms soffan i pensionärs kuvösen, och där ute planerar han för uppställningen på Garviks camping, man fattar inte riktigt ännu att det är på gång, men det skall bli otroligt skönt att komma på plats, denna höst och vinter har varit tuff, det glesnar i leden och man blir påmind Momento mori = Kom i håg att du är dödlig ,men vi tar en dag i sänder och tar det som det kommer om hälsan är med och Gud vill så släpper vi inte taget än.

Tabula Rasa = den tomma tavlan vi skall fylla den under livets gång och vi har verkligen fyllt den ,och nu är det snart dags för ramen,men det är en stor tavla så att få dit ramen tar tid.

Livet är osäkert därför börjar vi med efterrätten, och det får bli i Rossö form. Ha det gott och njut av livets glada dagar nu drömmer jag om stranden och alla skaldjuren,självklart en hel del goa möten med människor också ,tills dess sköt om er.